Enkel hundpassning med DogBuddy

Som hundägare vet man att det inte är alltid man kan hitta någon som kan passa ens hund. Det kan ställa till det och planer man har kan gå om intet. Man kan ha hur många bra vänner som helst som älskar ens hund, men ibland klaffar det inte. Då är det skönt att det finns hjälp att få.

Ibland hittar man på saker där det inte passar sig att ta med hund. Trots att vissa restauranger i dag tillåter hundar är det långt ifrån alla som gör det. Andra tillfällen är om man ska till sitt arbete eller bort till vänner som är allergiska. Det är då man behöver hundpassning.

Ofta löser det sig. Men det finns också tillfällen då det inte finns någon vän som kan ställa upp. Kanske har du frågat för ofta? Eller så är alla upptagna. Anledningarna kan vara flera. Men det finns människor där ute som mot en mindre slant är villiga att se till att din älskling har det bra.

Genom DogBuddy kan du hitta en av dessa människor. Efter att man registrerat sig så tittar man igenom vilka hundpassare som finns tillgängliga i ens stad. När man hittat en som man tycker låter bra, så går man enkelt vidare på hemsidan. Allt sköts via hemsidan, ingen mjukvara behöver installeras.

Alla behov tillgodoses

Din hund har vissa behov. Den behöver gå ut och den behöver äta, det är det absolut mest grundläggande. Det varierar mellan hundar hur mycket uppmärksamhet de kräver, det varierar också hur mycket de vill leka och hur långa promenader de vill ta. DogBuddys hundvakter är lyhörda när det gäller din hunds behov. Det är därför viktigt att du som hundägare tydligt kommunicerar hur just din hund ska skötas.

Har du hittat en hundvakt som du och din jycke trivs med så är det skönt att det finns möjlighet att boka samma hundvakt gång efter gång. Eller kanske ha två stycken så det alltid finns någon tillgänglig. Huvudsaken är att din hund trivs med sin nya kompis och tvärtom.

Många nöjda kunder

Runt om i Sverige har DogBuddy många nöjda kunder. Kunderna uppskattar tjänsten och känner att den gjort deras vardag enklare. Att det möjliggör att äga hund men samtidigt ha ett aktivt socialt liv och aktivt arbetsliv.

Man bestämmer i samråd med hundvakten hur länge hunden ska passas och vart den ska passas. Det kan handla om en halvtimme upp till en hel dag eller mer. Dessutom finns möjligheten att få uppdateringar under passningen tillsammans med bilder som visar var din hund gör just då.

Som en extra trygghet är hundpassningen försäkrad, skulle något hända så finns det allt så försäkringar som skulle täcka det. Hundvakterna har dessutom möjlighet att ringa en jourtelefon om något mindre skulle hända eller för att avgöra om veterinärvård behövs. Det är skönt att inte behöva oroa sig för att någonting ska hända.

DogBuddy är alltså inte bara en smidig tjänst att använda, det finns en trygghet som saknas när du anlitar en vän som hundvakt.