Aktiviteter till de långa kvällarna i soffan tillsammans med husdjuren

Att vara djurägare kan vara både glädjefyllt och givande, men för många ägare kan det även innebära en ständig oro över att ens husdjur ska springa bort eller försvinna. Varje år försvinner hundratals husdjur och flera återfinns aldrig. Det kan handla om att husdjuren blir stulna eller att de springer bort av misstag. Oavsett vad så är det en fruktansvärd upplevelse för ägaren.

De flesta djurägare skulle göra vad som helst för att hålla sina husdjur trygga och säkra hela tiden. Många vill även vara på den säkra sidan och se till att skydda sitt husdjur innan det hemska händer. Dock kan det vara svårt att hela tiden hålla uppsikt över sitt djur, till exempel när den är lös utomhus. Därför kan det vara värt att köpa en GPS spårare, oavsett om det handlar om en hund, katt, häst eller annat djur, så är den ovärderlig om någonting skulle hända. Det gör att du även på avstånd kan se vart ditt djur befinner sig och om den kommer för långt bort.

MiniFinder erbjuder GPS trackers som möjliggör en effektiv realtidsspårning av hund, katt, häst och andra djur. Deras Atto Pro tracker monteras enkelt på ett halsband och är idag den djurtracker som fungerar allra bäst, om man vill ha en slittålig och hållbar produkt. Den möjliggör flera funktioner som underlättar vardagen och gör att man som djurägare kan hålla uppsikt även på avstånd. Exempelvis kan du lägga in ett område som du anser som säkert, skulle djuret lämna detta område får du ett larm i din mobil. Du kan även lyssna på ditt djur direkt i spårsändaren. Dessutom är den 100 % vattentålig och gör att du inte behöver oroa dig för regn, eller badglada hundar. Spårsändare kan inte bara visa djurets befintliga position, utan positionsdatan lagras i ett års tid. Historiken kan tas fram vid behov och användas för att lära dig mer om ditt djurs rörelsemönster, eller för att se hur långa sträckor ni vanligtvis promenerar. Det är framförallt en effektiv säkerhetsåtgärd som sparar mycket energi och oro. Skulle ditt djur mot förmodan försvinna, så kan du se positionen direkt i din mobiltelefon, vilket gör det mycket lättare att hitta rätt på djuret. Även om djuret skulle bli stulet kan du dela med dig av positionshistorik till polis, vilket kan avgöra deras arbete och göra att ditt djur kommer hem säkert igen.

Läs mer om MiniFinders GPS för katter, hundar och andra djur