På Djurcentrum.se så älskar vi djur. Kanske är det då inte så konstigt att vi då gärna väljer att inreda våra hem med tavlor och prydnader som har just djurmotiv.

I sommar har vi lyckats hitta ett flertal häftiga tavlor och målningar som vi bara känt att vi måste ha i vårt hem.  

Nedan hittar du 5 stora tavlor med djurmotiv för ditt hem. Tavlorna kan du hitta i sortimentet som finns på webbutiken Mynewart.

1. Smoking
Om du gillar stora tavlor så är det här något för dig. Den här moderna tavlan heter Smoking är perfekt för alla hundägare. Dess moderna utseende gör att den passar fint i hallen eller i ditt vardagsrum där den kan pigga upp din tavelvägg. Dessutom är Smoking en fantastiskt bra conversation starter!
2. Monkey Class
Den här tavlan heter Monkey Class och har ett modernt uttryck som gör att den är perfekt för alla som gillar musik eller uppskattar det som är lite funkigt. Vi tycker den här passar utmärkt i vardagsrummet.
3. Froggy
På redaktionen tycker vi verkligen om Froggy. Den här handmålade oljetavlan skulle passa perfekt i en lobby, i ett väntrum eller varför inte i vardagsrummet? Froggy är en färgglad tavla och en av våra favoritdjurtavlor.
4. The Owl
Den här stora tavlan väger cirka 4 kilo och breder ståtligt ut sig på din tavelvägg med mått på 120 x 80 x 3,5 cm. Det är svårt att inte gilla det här djurmotivet och ta det till sig.
5. Dear Deer
Det här är en ståtlig och präktig tavla med en färgpalett som får den att nästan spraka och ta rikligt med plats på din tavelvägg i hemmet. Stort tack till sajten https://mynewart.se för tipset till att skriva en round up om djurtavlor.