Att resa med hund - vad ska man tänka på?

Om du är en djurälskande gambler bör du verkligen fortsätta läsa. Idag finns det nämligen en uppsjö av olika spelautomater online med djurinspirerade teman. Men vilka är de bästa av dessa?

Nedan kommer vi att lista de spelautomater vi tycker är bäst just nu, så kan du utefter det själv testa på de olika spelautomaterna tills du hittar den du bäst gillar. De tre spelautomaterna vi valt att lista nedan kommer alla från pålitliga och populära spelleverantörer: Microgaming, NetEnt och Play N’ Go. Med det sagt kan du känna dig trygg när du spelar med riktiga pengar på dem, men välj för säkerhetsskull ett spelbolag från listan hos pokerregler.nu för att försäkra dig om att du surfar på en legitim sida!

 

1.      Megah Moolah

Mega Moolah är en spelautomat från den välkända leverantören Microgaming. Spelet inspireras av den afrikanska savannen och låter spelaren själv justera antalet och valören på de mynt man satsar, samt välja hur många vinstrader man vill satsa på. Färgerna och djuren på de olika symbolerna varierar, där de mest färgglada djurarterna symboliserar de bästa priserna. Det finns totalt 25 vinstlinjer att välja mellan, men om man vill följa de mest grundläggande reglerna för spelautomater bör alla väljas.

Apan och lejonet är speciella symboler. Den kloka apan är nämligen en scatter-symbol och därmed även rätt sällsynt. Lejonet är ett wild-kort, också känt som en av de bästa symbolerna på spelautomater!

 

2.      Jungle Games

Ännu en spelautomat inspirerad av den afrikanska kontinenten och dess djur är Jungle Games. Jungle Games är en spelautomat från NetEnt som lanserades under 2011. Spelautomaten består av 20 vinstlinjer och 5 hjul som alla smyckas med vackra djungeldjur som spelar olika sporter. Jungle Games innehåller inslag av fåniga karaktärer, fantastisk grafik och en RTP på så hög procentsats som 96.6! Många av funktionerna i spelet är ganska unika, vilket bland annat bidrar till att göra Jungle Games till ett måste för den som älskar spelautomater med djurmotiv!

Även i Jungle Games finns det fantastiska wilds och scatters att hamna på. Wild-symbolen kan betala ut upp till 10 000 mynt när 5 av dem landar på hjulen! Scatter-symbolen multiplicerar vinsten med det antalet scatters som visas.

 

3.      Cats & Cash

Trea på vår lista kommer den fantastiska spelautomaten Cats & Cash från Play N’ Go! Detta är ett måste för kattälskaren och varför säger väl sig själv. En av anledningarna till varför vi valt att inte lista Cats & Cash över de andra två är på grund av dess vinstlinjer. Tyvärr innehåller spelet endast 15 vinstrader, vilket är ett lägre antal än många av dagens spelautomater. I likhet med andra Play N’ Go spelautomater kan du själv välja antalet mynt per linje, och likaså värdet på dessa mynt som du vill spela med.

Den bästa symbolen man kan få under Cats & Cash är den arroganta, bruna diva-katten som omges av lampor. Detta är wild-symbolen som ersätter allt utom bonusen och scattern. Med denna symbol kan du vinna 10 000 mynt för 5 wilds på en linje, och 1000 för bara 4.